Ferm Living

/ Products / Kitchen
  • 07_4006a

  • 07_4006b

Trine Anders had 9 jaar geleden waarschijnlijk nooit gedacht dat de zoektocht naar tof behangpapier haar zou leiden naar het succesvolle Ferm Living van vandaag. In 2005 richtte de Deense haar grafische design studio op en slechts een jaar later kwam haar eerste collectie behangpapier op de markt. Tegenwoordig verkoopt het interieurmerk wereldwijd objecten voor zowat elke kamer in het huis.

Ook met de nieuwe collectie blijft het Scandinavisch designmerk trouw aan zijn grafische roots. Wanneer we de nieuwe beelden bekijken springt het katoenen tafelkleed met balpenkleurige print onmiddellijk in het oog. Niets leuker dan stoffen servetten op tafel moet ook Ferm Living gedacht hebben want ze zorgen voor matching napkins en een bronzen servetring.

Planten zijn hot tegenwoordig maar kleinere exemplaren kunnen soms wat verloren in de ruimte staan. De elegante plant stand biedt de perfecte oplossing voor dat probleem, je plant transformeert met deze hedendaagse piëdestal naar hét statement piece van je interieur en de hoogte brengt leven en dynamiek in de ruimte.

De collectie telt verder tal van keukenhanddoeken met alle mogelijke verschillende prints: van cleane streepjes en bolletjes tot uitbundig gekleurde exemplaren. Ook nog veelhoekige kandelaars, geometrische vazen, een marmeren keukenrolhouder, kopjes en kommen. Of wat dacht je van snij- en boterplankjes met een dubbele persoonlijkheid? Kies naargelang je mood welke kant je gebruikt.

Vind hier één van de Belgische verkooppunten van Ferm Living.

Foto’s: Ferm Living

, , , , , , ,

© Kitchenet 2013