Fog Linen Work

/ Products / Kitchen

  • fog linnen

  • fog linnen

Het was liefde op het eerste gezicht toen we Fog Linen Work ontdekten, een merk met prachtige linnen designs voor dagelijks gebruik. Bezielster Yumiko Sekine laat zich inspireren door de materialen waarmee ze opgroeide. Ze gaat op zoek naar de perfecte balans tussen eenvoud en functionaliteit, wat resulteert in ongecompliceerde en duurzame producten met oog voor detail.

Je hoeft geen grote dinner party te geven om de tafel mooi aan te kleden. De placemats en bijhorende stoffen servetten van Fog Linen Work zorgen in een handomdraai voor een ‘gedekt gevoel’ zonder overdadig te zijn. De prachtige textuur, zacht kleurenpalet en uitgepuurd patroon geven je ontbijttafel een instant luxueuze touch. Met de linnen gecoate dienbladen en stoffen coasters creëer je ook op je werkplek dat heerlijk huiselijk gevoel.

Dat dagdagelijkse klusjes zoals afwassen ook stijlvol en comfortabel kunnen, bewijst de apron lijn van het merk: een reeks keukenschorten in verschillende maten en kleuren. Onze persoonlijke favoriet is de full apron in zacht natuurlijk linnen met navy streepjes. Prachtig! En het leukste aan kwaliteitslinnen is dat het met elke wasbeurt zachter en mooier wordt.

Te koop via de online shop of bij Quelcirque in Brussel.

Foto’s: Fog Linen Work

, , , , ,

© Kitchenet 2013