#Instafood: a day in food pictures

/ Inspiration / People

instafood_minx

Zeg me wat je eet en ik zeg je wie je bent‘. Er zit een grond van waarheid in Jean Brillat-Savarins uitspraak. Voor deze rubriek vragen we telkens iemand één dag van zijn of haar leven in food foto’s te nemen. Wat speelt een sportman, DJ of veganist zoal naar binnen op een dag? Stiekem zijn we allemaal toch een beetje food voyeurs. Vandaag kijken we mee op het bord van Dieter Meyns a.k.a. Minx, zanger en gitarist van de Belgische band Flatcat.

11.00: Gisterenavond gaan optreden met Flatcat in Nederland en ’s nachts laat thuisgekomen. Trage start van de dag met Cécémel Light.

13.00: Brunch met diverse soorten fruit (in de week m’n dagelijks ontbijt de laatste tijd) en m’n ontdekking van de week: Alpro Mild & Creamy.  Ik ben totaal geen fan van sojamelkproducten normaal, maar dit smaakt zoals ze het zelf op de verpakking zetten. Good stuff.

Daarnaast zelfgemaakte tonijnsalade (check het recept op m’n Pinterest), die eigenlijk veel lekkerder is met een harder broodje, maar we doen het met wat in huis is!

15.00: Cola Zero. Als ze binnen x aantal jaar effectief bewijzen dat aspartaam slecht is voor de gezondheid, ben ik zwaar gejost. Cola Zero, Sprite Zero, Fanta Zero, Cola Light, Cécémel Light, you name it, I drink it.

20.00: Flatcat optreden op Deistelrock in Bazel, waar we het podium delen met o.a. Halve Neuro ft. Slongs Dievanongs en Murdock. De catering is altijd een verrassing, maar deze keer wel heel speciaal. Deze foto is niet direct geschikt voor de gevoelige lezer/eter, laat staan vegetariër, laat staan mezelf. Varken aan ’t spit met gebakken aardappeltjes en groenten. Het eerste pintje wordt genuttigd. Het leek me een goed idee alleen dat eerste pintje te fotograferen.

01.30: Op weg naar huis nog stoppen in het tankstation voor een reep chocolade. Bad habit. Tegen dan natuurlijk vergeten dat ik de opdracht kreeg alles die dag te fotograferen, maar technisch gezien is het zal zondag!

 

, , ,

© Kitchenet 2013