Kinfolk Magazine

/ Inspiration / Read

  • kinfolk
  • kinfolk1

Het magazine Kinfolka guide for small gatherings’ gaat over de herontdekking van het goede leven: tijd spenderen met familie en vrienden, samen genieten van een lekker huisbereid maal, geluk vinden in kleine dingen. Het magazine geeft het leven weer zoals het bedoeld is: eenvoudig. Doorspekt met prachtige beelden vormt Kinfolk een bron van inspiratie om etentjes en bijeenkomsten op een bijzondere manier in te vullen. De interessante artikels en interviews, die telkens binnen het gekozen thema van de editie kaderen, vormen de kers op de taart.

De Kinfolk (een synoniem voor familie) crew heeft een duidelijke voorliefde voor alles wat met oude gebruiken en tradities te maken heeft. Praktijken die vroeger van generatie op generatie werden doorgegeven krijgen tijdens workshops een nieuw leven. Denk maar aan kaas maken, honing oogsten en groenten inmaken.

De bijzondere look & feel van het magazine draagt bij tot het succes: uitgepuurd maar toch warm en met oog voor detail. Ook de zorgvuldig uitgekozen thema’s waaraan elke aparte uitgave gewijd is spreken tot de verbeelding. Wij zijn helemaal weg van de Japan-editie waarvoor Kinfolk onder andere een wakameboerderij bezoekt en zijn lezers bekend maakt met de cultuur rond het theeritueel.

Goed nieuws voor alle Kinfolk lovers, sinds deze maand ligt het magazine zijn eerste kookboek, The Kinfolk table, in de winkel. Het is een inspirerend boek in diezelfde betoverende Kinfolk-sfeer.

Het magazine is te koop bij Morrison te Antwerpen, de IMS stores en Not too arty online.
Het boek vind je bij Paard van Troje in Gent.

Foto’s: Kitchenet

, ,

© Kitchenet 2013