A kitchen to match your bin

/ Products / Kitchen

  • vipp keuken1

  • vipp keuken2a

Het Deense merk Vipp, dat bekend is om zijn functionele pedaalemmer, pakt de zaken graag net iets anders aan. Het merk besloot in 2012 dat de tijd rijp was om het assortiment uit te breiden en bracht een keuken op de markt die perfect bij hun befaamde vuilnisemmer past. Inderdaad, niet andersom. De keuken reflecteert dezelfde waarden waarop ook het icoonproduct gebaseerd is: functionaliteit, minimalisme en duurzame materialen.

Het industrieel ogend ontwerp is met zijn strakke lijnen en praktische benadering een minimalistisch pareltje. De modulaire keuken is vervaardigd uit roestvrij staal dat een matte poedercoating in één van de twee beschikbare kleuren krijgt: wit of zwart. Wij zijn helemaal weg van losstaande gaspitten die in een halve ronde geplaatst staan. De atypische opstelling van de branders is een functionele ingreep die ook de esthetiek ten goede komt. Geen gesukkel meer met grote potten en pannen die niet samen op je fornuis passen. Vanaf nu kook je met gemak voor de hele familie!

God is in the details. Van de kraan en handvaten tot de dampkap en de knoppen van het fornuis; alle elementen, hoe klein ook, zijn ontwikkeld met respect voor het Vipp-DNA. Dit betekent visuele rust, precies wat hectische koks zoals wij nodig hebben. De tijdloze keuken vraagt om ruwe elementen met karakter. Combineer met een betonnen vloer, houten snijplanken en kleurrijke potten en pannen.  

De modulaire Vippkeuken is te koop in de flagshipstore in Denemarken maar wordt ook in België geleverd. Prijzen vanaf €6.660.

Foto’s: Vipp

, , , , , , ,

© Kitchenet 2013