Kinto: japanse eenvoud

/ Products / Table

  • Kinto_couleur_1

  • Kinto_couleur_2

De tijd dat het mooiste servies in de kast bleef staan tot het kerstdiner is voorbij. Tegenwoordig investeren we liever in kwaliteitsvolle producten waarvan we elke dag kunnen genieten. Het Japanse tableware merk Kinto, vooral bekend om zijn thee- en koffieserviezen, vormt een mooie weerspiegeling van deze nieuwe trend. Met meer dan 40 jaar ervaring vervaardigt het merk tijdloze designs voor dagelijks gebruik. De rode draad doorheen de collecties is de doordachte pure vormgeving en de keuze voor intense kleuren.

Theeliefhebbers vinden zeker hun gading in het Couleur assortiment. Met deze compacte theeset voor één persoon maak je thee op de Japanse manier. De set bestaat uit drie stapelbare delen die samen jouw persoonlijke theeceremonie vormen: de theepot, een kop en bordje. Volgens ons smaakt kruidenthee net iets lekkerder uit dit prachtig porselein servies.

De bestaande collecties worden deze winter aangevuld met een aantal nieuwe series. Zo lanceert Kinto de glazenreeks Dew, een collectie milieuvriendelijke drinkglazen gemaakt uit 50% gerecycleerd glas. Een streepje ochtendlicht geven deze licht gekleurde glazen dat tikkeltje extra.

Met Time introduceert Kinto een vintage-design servieslijn geïnspireerd op de Amerikaanse plattelandsdiners van de jaren ’60. De serie wordt gekenmerkt door robuuste vormen en geschakeerd glazuur, perfecte in harmonie met het gebruikte materiaal: klei. Een ideaal servies voor lange familiebrunches.

Foto’s: Kinto

, , , , , , ,

© Kitchenet 2013