Supersec: herfst in een doosje

/ Food / Eat

  • supersec

  • supersec

Traditionele gebruiken zoals roken, zouten, conserveren, fermenteren en drogen worden steeds meer terug vanonder het stof gehaald. En terecht want door dagdagelijkse ingrediënten op een andere manier te benaderen creëer je een nieuw product met een andere smaak. Dat hebben ze ook bij Supersec goed begrepen. Het merk, met toepasselijke naam, meet de aloude traditie van ‘drogen’ een nieuw aantrekkelijk jasje aan.

Supersec biedt online een assortiment gedroogde producten van de hoogste kwaliteit aan. Zo vind je er een uitgebreide keuze wilde paddenstoelen en biologisch zeewier. Deze bijzondere ingrediënten met geconcentreerd aroma en aparte textuur verwerk je eenvoudig in een salade, pastasaus, quiche of vleesbereiding. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat ons vooral opvalt is de originele verpakking waarin deze smaakbommetjes komen: een clean kartonnen doosje met een prachtige tekening van het product. Dat de doosjes ook gevuld worden met een seizoensgebonden recept waarin het gedroogde ingrediënt de hoofdrol speelt, maakt van Supersec een bijzonder mooi en doordacht concept.

Deze pissaladière met weidekringzwammen doet onze magen alvast hongerig grommen.

Foto’s: Supersec

, , , , , ,

© Kitchenet 2013