The breakfast club

/ Food / Recipes

Geen enkele maaltijd is moeilijker om interessant en gevarieerd te houden dan het ontbijt. Omdat het ‘s ochtends vaak snel moet gaan vervallen we in gewoontes of grijpen we naar ongezonde ontbijtkoeken, lekker maar niet voor elke dag. Tijdens langzame weekends kan er al eens een gezond bananenbroodje of een havermouttaart met dadels uit de oven rollen maar wie heeft daar op drukke weekdagen tijd voor? Wij alleszins niet.

IMG_8049a

Noten en zaden zijn dé oplossing. Übergezond en gemakkelijk te bewaren. Je hebt ze maar uit de kast te halen en over een kom yoghurt, of waarom niet eens een plantaardig en zuivelvrij alternatief zoals Alpro soya Mild & Creamy, te strooien. Onze persoonlijke Mild & Creamy favoriet met limoen en citroen vullen we aan met gedroogde veenbessen, chiazaadjes, lijnzaad, pompoenpitten en geroosterde amandelen. Heaven!

IMG_8029a

Foto’s kitchenet
Props: kom (Vipp), lepeltje (Zara Home)

, , , , , , , ,

© Kitchenet 2013