6 tafelsetting-tips

/ Inspiration / DIY

  • Broste Copenhagen

  • Broste Copenhagen

Simpel en clean maar tegelijkertijd warm en uitnodigend. Zo kunnen we de zes tafel-stylings van Broste Copenhagen omschrijven. Het interieurmerk inspireerde, naar aanleiding van de feestdagen, zijn volgers met enkele prachtige, eenvoudig gedekte tafels die, wat ons betreft, het hele jaar door als relevant uitgangspunt kunnen dienen.

De tafel aankleden staat meer dan ooit synoniem voor warmhartige gastvrijheid. Onze tip voor een elegante look? Overdrijf niet, less is more. De mooiste tafels zien er ongeforceerd en eerder nonchalant uit. Het lijk alsof alle elementen zomaar toevallig een plaats kregen wat resulteert in een casual en ongedwongen uitstraling. Vermijd een te formele of statische benadering waarbij alles op exact de juiste plaats moet liggen.

Visuele rust is de sleutel tot succes. Daarom is het gemakkelijk om een thema als basis te nemen. De natuur, enkele grafische elementen of een bepaald kleur zoals nachtblauw of feestelijk goud kunnen mooie vertrekpunten zijn. Vul bijvoorbeeld je eenvoudig basisservies aan met glazen, bestek, kaarsen en bloemen binnen het gekozen thema. Linnen servetten maken het geheel af en zorgen voor een natuurlijke en luxueuze finishing touch.

Foto’s: Broste Copenhagen

, , , , , , , , ,

© Kitchenet 2013