About

Fantastisch eten gaat over veel meer dan het eten zelf. Het gaat over bundelen van recepten en verzamelen van kwaliteitsvolle ingrediënten. Over het plezier van koken met je favoriete keukenmes dat perfect in de hand ligt en over het genot van een gietijzeren stoofpot op een zacht vuur en het huis dat zich met heerlijke aroma’s vult. Ook de mooie borden die je zorgvuldig uitkiest en waarop je het heerlijke gerecht aan je vrienden serveert maken van lekker eten een fantastische ervaring.

Kitchenet biedt inspiratie om je eetervaring extra bijzonder te maken. Tools die handig van pas komen in de keuken of gewoonweg alles wat mooi is voor op tafel vind je in de categorie product. Places deelt de meest gewaardeerde winkeladresjes en verklapt de lekkerste restaurantjes die met eerlijke gerechten het verschil maken. Food bespreekt telkens één bepaald ingrediënt in depth en het topic inspiration bundelt verhalen over gepassioneerde vakmensen. Het geeft ook tips over boeken en magazines die zowel qua vormgeving én inhoud een lust voor het oog zijn en toont hoe je zelf concreet aan de slag kan gaan.

Kitchenet is een project van Louise De Brabandere en Hannes Vandenbroucke. Het duo is ook de drijvende kracht achter het concept Thursdaydinners.com.

Contacteer hen op info@kitchenet.be voor alles food gerelateerd: styling, fotografie, copy, set dressing, creative food consulting en receptontwikkeling.

© Kitchenet 2013