Zacht minimalisme

/ Products / Kitchen

  • willmann

  • willmann1

De objecten van het Deens designmerk Menu hebben een frisse Scandinavische look waarin zachte kleuren, gestroomlijnde vormen en natuurlijke materialen de hoofdrol spelen. Soft minimalism, zoals ze het zelf noemen, waarbij minder meer is zonder koud en hard te worden. Design uit het Hoge Noorden staat voor slimme oplossingen en functionele details. Menu drijft deze visie nog verder door. Zo vind je in elk product een nieuwe functie, een origineel materiaal of een innovatieve productiemethode terug.

Een van de items die onmiddellijk in het oog springt is de Willmann Vase. De sobere lijnen en contrasterende materialen – breekbaar glas en sterk beton – geven deze vaas een onweerstaanbare industriële look.

Het idee achter de Bottle Grinders is om van een welbekend item iets helemaal nieuw maken. Hun onvoorspelbaar uiterlijk maakt ze aantrekkelijk en interessant. De krachtige molen laat je toe zelf creatieve kruidenmengelingen te maken. Experimenteer met peper, zout, pompoenzaden, gedroogde bessen, walnoten, korianderzaad of andere heerlijke ingrediënten.

Zowel de kleur, de vorm als het materiaal van de Storage Stone Jars zijn geïnspireerd uit de natuur en de fascinatie om zacht en ruw te combineren. Deze prachtige reeks is multi-inzetbaar, zowel in de keuken als in de badkamer of het bureau. Waar je de potten ook zet, ze creëren een rustpunt in de ruimte.

De serie New Norm Dinnerware is een samenwerking tussen de gerenommeerde Norm Architects en het Deens designhuis. Beide staan gekend voor hun focus op clever en tijdloos design. Met zijn zuivere lijnen en elegant kleurenpalet reflecteert deze collectie de pure en eenvoudige karakteristieken van Scandinavisch design. De uitgebreide serie mix je naar gelang het eten of de gelegenheid. Kleuren bepalen de mood van je tafel.

Neem contact op met Anbel voor een verkooppunt in je buurt.

Foto’s: Menu

, , , , , , , ,

© Kitchenet 2013